Fotobeställning

Bilderna på hemsidan och facebook är inte i full upplösning, fotobeställningar är givetvis av bästa kvalitet.

Digitala bilder: 50 kr/st
Utan logga: 100 kr/st

Skicka ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com eller ett PM på facebook till Fotograf Erika Dahlman innehållande följande:

  • Screenshots på bilderna du vill ha
  • Klass (t.ex. Ho3M + Ag3M)
  • Tävlingens namn och datum (t.ex. Gyllene Hoppet 20/5)

Beroende på hur många foton du beställer så skickar jag dem till dig som bifogade filer, via Dropbox eller Google Drive. Jag utgår från att du kan betala med swish, men om det inte är möjligt så nämn det i beställningen. Personer från andra länder inom EES kan betala genom banköverföring med IBAN-nummer eller med Paypal.

Utskrift
Önskar du beställa utskrift skickar du ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com innehållande ovan nämnt samt storlek och postadress.

A5: 200 kr/st
A4: 250 kr/st


Publicera mina bilder
Om du har köpt bilder så är det helt okej att för privat bruk publicera mina foton på sociala medier om vattenstämpeln är synlig, eller att det på annat sätt framgår att jag är fotograf. Tagga mig gärna! 😊 Om du vill redigera/sätta på filter så måste du fråga först, det är inte tillåtet att ändra på en bild utan upphovsmannens (mitt) tillstånd.

Att använda mina foton i marknadsföringssyfte från ett företag kräver tillåtelse, så fråga mig först.

Att använda mina bilder i tävlingar på internet (Facebook, blogg, sociala medier, etc.) utan min tillåtelse är ett brott mot upphovsrättslagen. Önskar du använda mina bilder i en tävling på t.ex. facebook måste du fråga mig först. Du kan alltså inte använda en bild i tävling och fråga mig efter anmälan har stängts om det är okej, då har jag full rätt att kräva att bilden tas bort ur tävlingen.

Du får gärna skicka in mina bilder till en hundtidning eller liknande, så länge vattenstämpeln syns eller att det på annat sätt tydligt framgår att jag är fotograf. Skicka en bild på tidningen när den publicerats!

Läs mer om upphovsrätt hos Patent- och registreringsverket HÄR.