Fotobeställning

Bilderna på hemsidan och facebook är inte i full upplösning, fotobeställningar är givetvis av bästa kvalitet.

Digitala bilder: 50 kr/st
Utan vattenstämpel: 60 kr/st

Skicka ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com eller ett PM på facebook till Fotograf Erika Dahlman innehållande följande:

  • Tävlingens namn/datum (ex. Gyllene Hoppet 20/5)
  • Klass (ex. ho3+ag3 medium)
  • Screenshot

Beroende på hur många foton du beställer så skickar jag dem till dig som bifogade filer eller som ett album i Google Drive. Vill du inte betala med swish, skriv vilken betalningsmetod du vill använda istället.

Utskrift
Önskar du beställa utskrift skickar du ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com innehållande ovan nämnt samt storlek och adress.

A5: 150 kr/st
A4: 200 kr/st

Publicera mina bilder
Det är helt okej att för privat bruk publicera mina foton på sociala medier om vattenstämpeln är synlig, eller att det på annat sätt framgår att jag är fotograf.

Att använda mina bilder i tävlingar på internet (Facebook, blogg, sociala medier, etc.) utan min tillåtelse är ett brott mot upphovsrättslagen. Önskar du använda mina bilder i en tävling på t.ex. facebook måste du fråga mig först. Du får alltså inte använda en bild i tävling och fråga mig efter anmälan om det är okej, då har jag full rätt att kräva att bilden tas bort ur tävlingen. Om tillåtelse ges och bilden skulle vinna får du priset.

Du får gärna skicka in mina bilder till en hundtidning eller liknande, så länge vattenstämpeln syns eller att det på annat sätt tydligt framgår att jag är fotograf. Skicka gärna en bild på tidningen när den publicerats!