Om mig

Kontakt
Har du korta frågor så kan du kontakta mig på Facebook: Fotograf Erika Dahlman

Vill du beställa foton eller boka mig för agilitytävlingar så skicka ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com 
Instagram: @erikadahlmanfoto

Om mig
Jag heter Erika Dahlman och är 24 år. Fotografi är ett av mina största intressen och jag fotograferar främst agility, hundar samt natur och landskap. Jag är född och uppvuxen utanför Göteborg med fyra shelties, så hundar har alltid varit en stor del av mitt liv. Sommaren spenderas på agilitytävlingar runtom i landet och resten av året pluggar jag vid Luleå tekniska universitet.  

Jag började träna agility när jag var 8 år och har sedan dess tränat/tävlat av och till. Några år senare uppkom intresset för foto och jag började fota natur, landskap och hundarna, men år 2013 började jag ta med mig kameran till agilitytävlingarna också och sen dess fotar jag på tävlingar varje sommar. Det absolut bästa med att fotografera agility är att få se glädjen hos både hundar och förare, att fånga det på bild är bland det roligaste jag vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *