Kontakt
Har du korta frågor så kan du kontakta mig på Facebook: Fotograf Erika Dahlman
Vill du beställa foton eller boka mig för agilitytävlingar så skicka ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com 
 
Om mig
Jag heter Erika Dahlman och är 21 år. Fotografi är mitt största intresse och jag fotograferar främst agility, hundar samt natur och landskap. Jag är född och uppvuxen utanför Göteborg med fyra shelties, så hundar har alltid varit en stor del av mitt liv. Sommaren spenderas på agilitytävlingar runtom i landet och resten av året pluggar jag vid Luleå Tekniska Universitet.
 

Jag började träna agility när jag var 8 år och har sedan dess tränat/tävlat av och till. Strax efter det uppkom intresset för foto och jag började fota natur och landskap, men år 2012 började jag ta med mig kameran till agilitytävlingarna också. Det absolut bästa med att fotografera agility är att få se glädjen hos både hundar och förare, att fånga det på bild är bland det roligaste jag vet!

 

Fotouppdrag & Publiceringar (m.fl.)
December 2011: fotouppdrag för Grevegårdsskolan i Göteborg
September 2014: publicerad på Tjolöholms slotts hemsida
Mars 2015: publicerad i Sheltiebladet (nr 1 mars 2015, årgång 48)
Mars 2016: publicerad i Sheltiebladet (nr 1 mars 2016, årgång 49)
2016: omslagsfotograf till "Workshop: AGILITY", bok av Mikaela Holegård
Mars 2017: publicerad i Sheltiebladet (nr 1 mars 2017, årgång 51)
Mars 2018: publicerad i Sheltiebladet (nr 1 mars 2018, årgång 52)
Juni 2018: publicerad i Cockertidningen (nr 2 2018, årgång 39)
Mars 2019: publicerad i Sheltiebladet (nr 1 mars 2019, årgång 53)
2012-pågående: fotograf för www.agilityhundar.se
 
 

Bilderna på hemsidan är inte i full upplösning, fotobeställningar är givetvis av bästa kvalitet.

Digitala bilder: 25 kr/st
Utan vattenstämpel: 35 kr/st

Skicka ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com eller ett PM på Facebook till Fotograf Erika Dahlman innehållande följande:

  • Tävlingens namn/datum (ex. Gyllene Hoppet 20/5)
  • Klass (ex. ho3+ag3 medium)
  • Screenshot

Beroende på hur många foton du beställer så skickar jag dem till dig som bifogade filer eller som ett album i Google Drive. Vill du inte betala med swish, skriv vilken betalningsmetod du vill använda istället.

 

Utskrift
Önskar du beställa utskrift skickar du ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com innehållande ovan nämnt samt storlek och adress.

A5: 150 kr/st
A4: 200 kr/st

 

Publicera mina bilder
Det är helt okej att för privat bruk publicera mina foton på sociala medier om vattenstämpeln är synlig, eller att det på annat sätt framgår att jag är fotograf.

Att använda mina bilder i tävlingar på internet (Facebook, blogg, sociala medier, etc.) utan min tillåtelse är ett brott mot upphovsrättslagen. Önskar du använda mina bilder i en tävling på t.ex. facebook måste du fråga mig först. Du får alltså inte använda en bild i tävling och fråga mig efter anmälan om det är okej, då har jag full rätt att kräva att bilden tas bort ur tävlingen. Om tillåtelse ges och bilden skulle vinna får du priset.

Du får gärna skicka in mina bilder till en hundtidning eller liknande, så länge vattenstämpeln syns eller att det på annat sätt tydligt framgår att jag är fotograf. Skicka gärna en bild på tidningen när den publicerats!